Cancer. Mulţi mor, puţini scapă. Vorbim mult despre boli. Subiectul ne acaparează. Azi pe un post TV se aude sec:  În 2007 numărul bolnavilor de cancer a crescut cu 10%. Ce uşor e să faci sau să prezinţi statistici. Viaţa nu e o statistică, să-i spună cineva ministrului Sănătăţii!!

Comments (4)

  1. ovidiu

    mda, dar cine. oricum programul de sanatate nationala e prea putin pt un ministru al sanatatii. o stire care am auzito la un post de radio m`a pus putin pe ganduri; 10% din medicii din bucuresti au pus o la colegiul medicilor pt a se elibera o adeverinta de lucru in uniune si pana in prezent sunt peste 2000 de medici romani care lucreaza in ue. oara ministrul stie acest? lucru

  2. Cine vorbeste?… eşti atent la ştiri… nu mă aşteptam :P

    Ovidiu, ştie şi ştim şi noi. Poate că mizează pe faptul că restul de 44 de mii de medici care au mai rămas sunt buni (my ass)

  3. ovidiu

    de ce ma indoiesc, dar ma rog :p . si inca ceva, am o prietena, ne cunoastem de vro 10-11 ani, studenta la med in ultimul an dar daca o intrebi daca are de gand sa ramana in tara dupa ce termina fac raspunsul e mai mult decat evident. culmea nu raspunsul ei ma pune pa ganduri, ci faptul ca din grupa ei mai mult de jumatate vor sa plece peste hotare … medicina rom incotro???

Leave a Reply