Golurile copilăriei ne accentuează personalitatea. Când eram mici n-am avut, iar acum, ajunşi la vârsta maturităţii, vrem să umplem vidul; am avut odinioară, iar azi pur şi simplu am uitat că mai vrem.

Oare de ce ne simţim singuri atunci când nimeni nu ne ovaţionează? Oare de ce ne mulăm acţiunile după plăcerile altora? Oare de ce apelăm la giumbuşlucuri pentru a atrage atenţia asupra propriei persoane? Oare de ce alergăm Într-un suflet pentru a câştiga respectul şi admiraţia celor din jur?

Văzuţi ca simplii puţoi În familie, Încercăm ca prin ochii unor necunoscuţi să ne demonstrăm că suntem cineva. Suntem necredincioşi cu propria mentalitate, minţim fără pic de remuşcare, iar dacă se Întâmplă să ieşim pe locul secund ne dăm cu capul de pereţi şi acuzăm câştigătorul de proaste moravuri.

Oare câţi dintre noi şi-au făcut blog doar de dragul de a fi admiraţi, ovaţionaţi şi glorificaţi?

Comments (6)

 1. Juliana

  Eu am inceput din curiozitate. Mai intai sa vad daca pot sa imi fac blog, apoi daca pot scrie ceva pe el si apoi cat pot sa o tin tot asa.

 2. Serios ?! toti (si aici te includ si pe tine) ne-am facut blog pentru a fi cititi macar de un grup (mare sau mic) de persoane …

  Daca acuzam “dorinta de audienta” ca este responsabila pentru “admiratia excesiva” pe care incerci tu sa o subliniezi – este o greseala stupida (no offence), daca mai luam in calcul si cuvantul “glorie” pe care-l folosesti: iti spun ca slava i se cuvine doar lui Dumnezeu, in nici un caz mie, sau tie ca ti-a debitat mintea la “de ce” ne-am facut blog …

  Si daca tot ai adus subiectul asta in prin plan, afla ca nu citesc DEX-ul decat atunci cand nu cunosc un anume cuvant, nu cred ca tu ai stat sa “Citesti tot Dex-ul” … apoi, daca ai gasit greseli gramaticale la mine pe blog, te rog spune-le (ti se pare ca m-am ferit vreodata ?) …

  In iulie am postat asta http://skyhunter.wordpress.com/2007/07/12/despre-bloguri/ apoi in septembrie am scris asta http://skyhunter.wordpress.com/2007/09/05/terorism-de-cititoare-sisau-renuntare/ … si au fost altii inaintea mea care au scris despre asta (asa ca nu esti singurul care a gandit asta).

 3. Juliana, pot zice că tu faci parte din categoria persoanelor fericite, eu mi-am făcut blog din plictiseală şi din nevoia de a evolua.

  Sky-Hunter, probabil că dacă aş vrea să am mult mai mulţi cititori aş vorbi despre lucruri interesante. Serios acum, cine citeşte o poveste a pantofilor cu toc? Cât despre DEX, să spunem că Îl folosesc destul de des – mă ajută să mă dezvolt (zilnic utilizez cuvinte şi informaţii). Şi mai ţin să precizez că-s persoană de sex feminin. În altă ordine de idei Îmi super plac cele două posturi aşa că nu le şterg (deşi cam aşa e politica) :D

 4. Deci io, ca sa raspund la ultima intrebare, numa atata va zic: cautati “narcisist” pe google. Da, eu sunt, recunosc.

Leave a Reply