Care femeie n-a visat În copilăria ei să aibă o păpuşă Barbie? Suplă, blondă, graţioasă şi Înconjurată de haine şi bijuterii sclipitoare, păpuşa Barbie avea un singur scop să-l Întâlnească pe miliardarul În dolari Ken. Cu idealul feminin În cap şi cu lacătul pe frigider, adolescenta visează la o căsnicie fără credite alături de un bărbat musculos şi fără păr cârlionţat pe piept. Bătălia pentru exemplarul ideal de mascul pare floare la ureche În comparaţie cu cele peste 120 de mii de ore lucrate la patron. Un lucru este cert: centimetri În minus atrag şansele de partea sa. În căutarea celei mai scumpe proprietăţi de pe piaţă, bucata de mânzat Începe să etaleze În faţa bărbaţilor potenţi financiar picioarele sale zvelte şi fără celulită. Înşelată şi umilită de potenţialii soţi, domnişoara devine o ţintă sigură pentru portofelele mari, dar uzate. Ramoliţii bănoşi mimează afecţiuni ce iau chip de tată protector, care mai apoi, cu pastilele albastre pe noptieră, se năpustesc ca un animal În călduri asupra exemplarului fraged. Ulterior, sutele de pantofi cu ştrasuri cumpăraţi lunar scot la iveală un adevăr sumbru – frustrări sexuale. Cu bani În conturi şi sex de 3 minute, actuala doamnă devenită prin alianţă, se furişează În braţele unui musculos fără păr cârlionţat pe piept.

Vedeţi băieţi? Avem şi noi grupul nostru de primate :P

Comments (9)

 1. hehe!
  in momentul asta sunt pe post de musculos fara par pe piept. ea e la cannes cu el. cand se intoarce, mergem impreuna in vama :))
  life is so good, it gets better everyday…

 2. despre primata: o cheama raluca. tocmai a terminat snspa-ul, stiinte politice. licenta si-a facut-o cu doamna miroiu, pe o tema feminista(am uitat titlul lucrarii- sa-mi fie rusine :P), in cadrul lucrarii a fost inclus si un interviu cu monica macovei de vreo 2 ore(inregistrat). lucrarea a fost notata cu 10(normal!).
  mi-ar placea sa exista o morala acum, la sfarsit, insa nu exista. tot ce avem de facut este sa ne traim viata cat mai frumos, asa cum o intelegem noi: mancand, sau poate calatorid, sau facand sex…

 3. Terente

  Sa speram ca o sa mai dureze mult periada cat suntem musculosi fara par carliontat pe piept. :D

 4. Bun venit in viata reala!
  De la inceputurile lumii femeia a fost parsiva asigurandu-si confortul intretinuta de burtosi cu portofele si bucuria zgaibei intretinand frumusei cu, sau fara “par pe piept”.

  La nivelul ala de bani, datul la buba costa pe absolut toata lumea. Ha-ha, da’ ce, credeai ca “musculosul” o iubeste sincer si dezinteresat?

  (ia zi Mariuse, asa-i?)

 5. Daca nu ma insel Ken il cheama pe miliardarul lui Barbie…

  Cat despre primate… se pare ca sunt din ce in ce mai dese pe piata… ba chiar uneori sunt considerate un exemplu bun pentru adolescentele din ziua de azi… Dar asta este o alta poveste.

 6. la nivelul asta toata lumea este mai putin stresata si probabil are alta viziune asupra vietii decat la nivelul tau :)
  exista recompense intre noi, dar sunt timid si nu pot vorbi despre natura lor. in rest, tie iti doresc sa fii fericit.

Leave a Reply