Isteria hazardului

“Doar o oră ne mai desparte de rezultatul…”

“Ce poţi face cu 8 milioane de euro”

“Unde să-ţi plasezi banii”

Şi uite aşa românii, şi aşa leneşi, visează la călătorii de sute de mii de euro, maşini ultimul răcnet… Nu fac notă discordantă, am pus la LOTO chiar de miercuri :D

În altă ordine de idei, azi mă simt norocoasă… la fel ca şi voi :))

24 comments

 1. Mdeah…sa o crezi tu! Noi astia…nu facem parte din categoria de castigatori la loto…
  Noi, cu carca, cu munca la greu. Marsh inapoi la treaba…nu mai visa cai verzi pe pereti.

 2. RoBlegooFest2007, după extragerea LOTO chiar am avut de muncă :-w … Dar lasă că am să câştig premiul cel mare Într-o zi.. sper că nu la 80 de ani ;))

 3. Imi pare foarte rau ca n-ai castigat si-mi mai pare rau ca te-ai simtit norocoasa degeaba. Poate data viitoare… Sau poate gasesti altceva de facut cu timpul, banii, energia, senzatiile, emotiile tale!

 4. E haios să stai cu colegii În faţa unui monitor să urmăreşti extragerea LOTO şi să oftezi după aceea “Lasă că există şi data viitoare” Ieri jocul 6/49 s-a transformat În subiect de discuţie… “Şi, colegu, ai pus la LOTO?”

  Cele 10 milioane de euro vor isteriza România :d

 5. nu cred. e doar un joc al loteriei, joc deja invechit. Cum se face ca s-au amanat castigurile numai de anul nou, de paste, de cine stie ce sarbatoare sau ocazie deosebita? e o maaaare conspiratie :P

 6. nu joc si nici nu vreau sa castig. dar daca as juca si bineinteles castiga i-as dori pe toti in bancnote de 100 roni.
  btw, stie cineva cat trage statu nostru roman din atata castig? nu sunt chiar 8 mils sau 10 cum or fi data viitoare.

 7. statul roman oricum este loteria in sine(scazand salariile exorbitante ale asa-zisilor supermanageri de acolo). nu stiu exact care este procentul pe care si-l opreste loteria din totalul incasarilor(parca 50%), dar oricum este imens. EU nu am jucat niciodata la loto, dar asta nu inseamna ca aveti voi mai multe sanse. consumerismul, acum loteria. oamenii au fost pusi cu botul pe labe. naspa!

 8. revine bingomania sub semnul trifoiului?! macar platiti-l pe Ogica sa dea show ca Tzociu&Palade..

Leave a Reply