Au urlat ca din gură de şarpe “Nu e momentul ca drogaţii şi curvele României să fie ajutaţi!”. Ştim, momentul nu este niciodată de partea noastră, ci doar de partea lor, a intelectualilor-fandosiţi ce şad pe scaune de piele În săli uriaşe, bine ventilate şi-şi aprobă beneficii. Curvele şi drogaţii nu vin pe Kiseleff, iar politicieni nu merg prin Mătăsari. Cele două părţi nu se văd, aşa că se neagă reciproc. Singurii “mai de sus” care au băgat de seamă că drogaţii şi curvele ar fi o problemă În România sunt membrii comisiei prezidenţiale, asta, evident, chiar Înainte de alegeri.

Se spune că prostituţia e cea mai veche meserie din lume.  E atât de veche Încât nici după mii de ani nu figurează În codul CAEN. E atât de veche Încât unii Încă o mai neagă cu vehemenţă. Există Însă.

Google afişează 188.000 de pagini (scrise În limba română) care conţin cuvântul “curva”, de aproape trei ori mai puţin decât “Elena Băsescu” şi de cinci ori mai puţin decât “parlamentar”. Pentru “drogat” Google afişează aproape 98 de mii de pagini.

Comisia ar vrea ca prostituatele să primească prezervative În mod gratuit. Poate spuneţi că-i nedrept ca din banii tăi curvele să rămână “curate”. La fel de nedrept mi se pare ca parlamentarii din provincie să stea pe banii mei În chirie, În Capitală.

Unii ar vrea ca drogaţii să fie arşi de vii pe rug, doar şi-au făcut-o cu mâna lor. Poate la fel ar trebui să procedăm şi cu cei care calcă pedala de acceleraţie, intră În copac şi ajung În stare critică la spital. Medicii ar trebui să-i lase să agonizeze pe targă, doar şi-au făcut-o cu mâna lor, nu?

Un proverb spune “Omul din greşeli Învaţă“. Toţi facem greşeli, unii mai mici, alţii mai mari. Deseori ni le reparăm singur, alteori avem nevoie de ajutor.

N-am să arunc cu piatra, n-am să blamez, nu se ştie În ce vârtej te aruncă  viaţa…


Şi-un banc pe care-l ştiu din liceu

Ion stă Întins pe iarbă, fumează şi se masturbează.
Omoară o muscă care-l bâzâie. În timp ce-şi continuă activitatea se gândeste:
“Droguri, sex şi violenţă… şi totuşi ce plictiseală”

Un proverb spune “Omul din greşeli Învaţă”.

Comments (1)

  1. Ia cauta “masaj”, c-asa se numeste la ziar “fututu’ pe bani”, sa vezi cate milioane sunt in limba romana! ;)

Leave a Reply