Având În vedere că şi acum caloriferele sunt sloi, mi-am făcut curaj să mă bag În bucătărie. Bag de seamă că de la o vreme petrec cam mult timp În bucătărie. Şi mai grav este că am Început să-mi placă să fac ciorbe. Astăzi- ciorbă rădăuţeană. N-am făcut niciodată, deci chiar este o provocare.

Comments (11)

  1. DAAAAA. E gata. Am tot gustat şi nu prea-mi dau seama cum a ieşit. Am cam ignorat reţeta şi am trântit şi roşii şi cartofi şi orez, la carte, de fapt pe internet, spunea să pun doar ţelină, morcov şi ardei gras… io zeamă chioară nu servesc.
    Ah, plus că a fost dreasă cu smântână, ou, oţet şi usturoi

  2. Cum “doar ţelină, morcov şi ardei gras”?? Da’puiul? Iti dau eu reteta originala daca vrei ;)

  3. sa inteleg ca ai trecut de acele momente in care o provocare era doar sa petreci ceva timp in bucatarie :D bun, deci ai avansat :P

  4. In primul rand, cer scuze pentru intarziere. Asa…
    Iei un kg piept de pui, il faci sa fie prezentabil :p si il pui la fiert la foc mic. Intre timp cureti morcov, ceapa, pastarnac, telina si ce legume iti mai plac. Adaugi legumele taiate in doua la fiert. Daca e carnea fiarta inaintea legumelor, o scoti, o lasi la racorit si scoti osul. Dupa ce au fiert si legumele, le scoti si le pasezi bine si le pui inapoi in oala, alaturi de carnita taiata marunt sau rupta fasii. Adaugi cat mai multa smantana, putin otet (dupa gust), usturoi pisat si putin piper. Deasupra ceva vedeturi tocate marunt. Pofta buna! :d
    P.S.: Astept feedback :d/

Leave a Reply