Chiar Îmi era dor să vin de la muncă şi să mă apuc să gătesc. Ei bine, minunea s-a Întâmplat aseară. Am cules din marea grădină numită Piaţa Timpuri Noi cele trebuincioase. Înainte de a-mi sufleca mânecile am dat o căutare pe google să văd cum se prepară. Surpriză- nu am găsit reţeta pe care mama o foloseşte.

Aşadar, perisoarele se fac din carne de porc, amestecată cu cimbru, piper, orez şi ceapă, iar În ciorbă se pune ţelină, păstârnac, roşii, ardei gras, cartofi şi cimbru. Se acreşte cu borş (musai borş) !. Nu ştiu cantităţi pentru că sunt un geniu În gastronomie care face la ochi :)) Piticu zice că-i bună :P

“Pofticeală” maximă vouă  >:)

Pe cârcotaşi Îi informez că acest post este pus la categoria gânduri muiereşti

Comments (2)

  1. Ciorba de periÈ™oare rules! Chiar dacă În Ardeal nu se acreÈ™te cu borÈ™ (nu È™tiu cu ce Însă), e tot bună :)

Leave a Reply