Fiecare blog are miriapodul sau miriapodele sale, după caz… Ä‚sta-i al meu.

Miriapodul din online este o specie În continuă expansiune. Migrează din real cu repeziciune concomitent cu scăderea preţurilor la computere şi tinde să populeze În mod excesiv locurile de socializare.

Fără creier şi coloană vertebrală, miriapodele se Înfăşoară şi desfăşoară aşa cum ştiu ele mai bine, agăţându-se În mod libidinos prin mesaje de genul "sugi p***", "sa te f**", "esti un prost", "matai curva", bagamias p*** În mata" (toate cu sic!).

Miriapodele nu sunt conştiente de Înfăţişarea lor şi de cele multe ori Încearcă să imite leii , evident fără pic de succes. Au bemveu În garajul vilei, stau În centrul municipiilor şi poartă haine de firmă, şi chiar dacă n-au toate astea tot se laudă.

Sunt uşor de reperat deoarece Întotdeauna stâlcesc limba autohtonă , demonstrând că Învăţământul obligatoriu nu e chiar pentru toată lumea.

Voi aveţi miriapode pe la voi şi dacă da cum le trataţi? Cu spam, delete, vorbă bună?

UPDATE: Maddame Îi Împarte pe categorii pe comentatorii pe blog

Comments (13)

  1. Uneori cu spam, alteori cu delete sau ca ultimă Încercare de readucere În lumea reală, cu vorba bună.
    Deci toate variantele sunt Încercate :))

  2. Me

    La inceput nu recurgeam la ajutorul spamului …ci cu vorbe “bune” pline de subanteles de care vizatele miriapode cel mai des, nu se prindeau:) Era comic.
    Mai apoi insa m-am scarbit si click pe spam.
    simplu…rapid…eficient!Elimina miriapodele si riscul de imprastiere a infestarii:))

  3. Astia sunt ca si aia de scriu cu degetul pe masina prafuita sugi p..a.
    Eu nici nu sterg lasa asa ma doare in cur sa stearga ploaia sa scrie fiecare ce vrea. Deja tu i-ai acordat acum prea multa atentie.

  4. Cu oameni ca astia nu ai de ce sa stai la discutii. Delete si, daca nu merge, spam. Daca sunt cat de cat ok, adica daca nu injra ci doar vorbesc aiurea incerc sa nu dau prea multa atentie.

  5. Marin Vasile

    Nasoli oamenii care fac de astea. Dar ce sa-i faci…romanii astia tot romani raman, in ciuda eforturilor multora de a-i aduce pe calea civilizatiei.

    Blogul meu e inca mic, nu a aparut specia asta printre comentatori. Pentru ca ei apar doar pe blogurile mari ca de..trebuie sa vada cat mai multa lume cat de patetici sunt.

  6. Gia

    :) am facut si eu toate astea: vorba buna, delete, spam. Dar tot ramaneam enervata, limbajul asta ma calca pe nervi. Si m-am gandit la ceva mai sadic (si putin cam neetic, dar deh!) care i-a indepartat brusc. Daca tot sunt eu stapana blogului meu si sunt regulile mele, ei bine am editat comentariile de genul asta in comentarii de blonda pink: “vai ce frumos!” “m-ai emotionat” si altele asemenea. M-am distrat copios cu amicii mei iar miriapodele au disparut!

  7. Andra

    cum sa`i tratezi?! simplu, cu indiferenta si pe urma del/spam.

  8. Stati linistit ca oricu dispar chiar daca ii tratam cu indiferentza, cu spam sau cu alte alea. E vorba in definitiv de SELECTIA NATURALA! Totul este sa avem nervi destul de buni sa rezistam o perioad de timp! ;)

Leave a Reply