Biroul e locul În care munceşti, bucătăria e locul În care mănânci, fumoarul e locul unde bei cafeaua şi fumezi, WC-ul e locul În care ajungi după mai multe guri de cafea. Cam astea sunt locurile pe care le găseşti la slujbă (una mai răsărită). Lucrurile de mai sus Îţi satisfac aproape toate nevoile, spun aproape pentru că lipseşte un lucru: nu avem niciun loc În care să vorbim la telefonul mobil. Dacă vorbeşti În birou, toţi colegii din jur vor trage cu urechea (probabil involuntar); dacă te duci la bucătărie, iar nu e bine, mai mereu e plin şi iar te aud cei din jur; dacă te duci la fumoar, probabil că nu te va asculta nimeni, dar cu siguranţă nu Îl vei auzi pe cel cu care vorbeşti la telefon, aşa că mai rămâne un singur loc –WC-ul. Poate că e curat şi frumos, dar la naiba e WC. Şi nu e WC-ul de acasă… e locul ăla unde zeci de angajaţi se „uşurează” zilnic. În plus, ai mari şanse ca cel care a trecut pe acolo să folosească uscătorul de mâini (hârtia se termină În 2 ore), aşa că minunata ta convorbire este distrusă.

Aşa că unde mă duc dacă vreau să vorbesc despre colegii mei sau despre firma În care lucrez? Ori vorbesc „codat” ori amân discuţia până ajung acasă. În nici un caz nu aleg wc-ul, chiar dacă nu e nimeni acolo!

Vreau cabine În care să pot vorbi În linişte la telefonul mobil

Comments (7)

 1. Anca Şerbănescu

  Mdea… vreu una cu o canapea moale, eventual neagră, iar pereţii să fie vopsiţi În roşu… că aşa sunt eu, mai nebunatică :))

 2. medeea

  roşii să fie pereţii, dar numai dacă se asortează cu telefonul.

 3. Anca Şerbănescu

  A… etajul 3, şi afară e foarte frig, aşa că vreau cabină :D

  Şi vreau şi scrumieră, ca să “Împac şi capra şi varza”

 4. medeea

  două măsuţe şi cu cafeaua de la automat….. să vezi ce se populează În scurt timp şi cabinele utopice de vorbit la telefon

 5. Anca Şerbănescu

  Ar putea ajunge o idee de afaceri de succes :D

  O trec şi p-asta pe hârtie :)

 6. Anca Şerbănescu

  De_ce… am o colegă de muncă pentru care WC-ul este locul perfect În care se poate vorbi. Numai că pe mine mă inhibă “guriţa ei piţigăiată”.

  Aşa că vreau să mă piş În linişte la WC nu să aud cu s-a Întâlnit ea cu x şi y(chiar mă deranjează chestia asta).

Leave a Reply