Orice kilogram În plus ne Îngrozeşte, iar dacă În această perioadă se Întâmplă ca şi iubitul să ne dea papucii atunci realmente cădem În propria dizgraţie. Un kilogram este În stare să ne distrugă personalitatea, să ne transforme Într-o vacă diformă 3:-o, să ne lăbărţeze pantofii noi de lac şi chiar să ne strice forma genelor.
Anorexică la bază, Victoriei Beckham i s-a recomandat să mai pună câteva kilograme În plus pentru a putea face faţă turneul pe care În va susţine curând alături de fostele colege de trupă. Adică super-sexy-gloaba Push a fost sfătuită să renunţe la Înfometare ca să se poată maimuţării În voie pe scenă…

Tare mă Întreb ce caută astfel de tâmpe-anorexice pe toate posturile de televiziune şi de ce oasele şi boala se văd ca sexy…

Comments (14)

 1. evilpenguin

  Nu stiu daca sa zic ca vina e a noastra, ca noi asta cerem de la femei, sau a voastra, ca va complaceti si nu puneti piciorul in prag…

 2. Suntem creati sa vrem din ce in ce mai mult… de ce sa nu se aplice si aici? Dar ca sa fiu sincera manechinele slabe si anorexice cum le spui tu mi se par mai putin urate decat femeile grase, cu sunci atarnand de peste tot, cu cusaturile pleznite… Exceptie, cazurile hormonale in ambele situatii

 3. Extremele deranjeaza intotdeauna, dar chiar daca neaga, barbatii mereu vor intoarce capul dupa o femeie slaba decat dupa una cu cateva kg in plus. Si pana la urma fiecare e asa cum se simte bine excluzandu-le pe cele carora li se cere sa fie intr-un anumit fel doar pt reclama (vezi anorexia Victoriei Beckham sau a Angelinei Jolie).

 4. XYZ

  tampele astea anorexice sunt atat de mediatizate pt ca existe alte anorexice si mai tampe care sa le considere etalon de frumusete. barbatii nu se dau in vant dupa oase insirate. nu-i asa dlor sau ma insel?

 5. Eu nici măcar grasă nu-s, darămite obeză. Şi cu toate astea bolnavele de anorexie mă agasează când se mândresc cu kilogramele lor miniscule (eu ştiu ce Înseamnă să ai 40 kg la 1.65)

 6. anonim

  de ce te agaseaza? geloasa? nu te mai frustra daca sunt bune, lasa-le in pace :)

 7. Anonim, n-ai Înţeles nimic. Mă agasează pentru că ştiu cât de greu Îi este unei tinere să se conformeze kilogramelor impuse de aşa-zisa societate modernă. Oare ai idee că În România sunt sute de fete cu tulburări grave de alimentaţie, iar pentru unele nu se mai poate face nimic – au murit… de inaniţie. Cât despre cele care Încă mai trăiesc, nu există un centru unde se pot trata, ci doar psihologi care nu fac faţă acestor probleme.

  Cineva a căutat zilele acestea “anorexie blog”, probabil era cineva cu probleme.

 8. anonim

  bine, n-am inteles nimic. oricum sa fii slaba nu inseamna sa mori de foame, trebuie si putina minte.

 9. Nu am scris slab ci anorexic, două chestii total diferite. Şi să ai minte ca să ce? Să-ţi calculezi caloriile? Gizz… mai sunteţi mulţi?

 10. Laura Driha

  Poate pentru prima data.. am sa citez din MINE : “sexy e o atitudine, nu un numar de kilograme”… Indiferent de cate kilograme ai, poti fi sexxy… Insa Saraca Fata Bogata Poosh nu le are din pacte pe nicuna din cele doua… nici kilogramele, nici atitudinea. Iar despre asa-numitul talent, ramane de discutat. Ei lasa ca ea are Castel ! Ce-i mai trebuie? :))

Leave a Reply