Comments (9)

 1. Madi

  De acord cu tine. Cred ca le-ar lua mai putin timp sa cumpere o floare sau un cadou, decat sa se planga atata. Aoleuuuu, si cand te gandesti ca vine si 1 si 8 martie, vai Doamneeee, cata cheltuiala, cat timp pierdut, ce prostie…of, of…

 2. Madi

  Pai da, ca sa faca aia trebuie educat, ca sa faca ailalta trebuie educat. Eu zic sa facem si noi o pauza de la una alta, si sa asteptam sa fim educate :d hi hi

 3. Grupa 1408

  30 de lei….? Dar ce tip de bere bea piticu? Sau mai bine zis, cata bere?

 4. de ce oare tot barbatii trebuie sa se incadreze in stereotipul betivului, eu nu inteleg… :-?

  cat despre lamentari, sunt de obicei inevitabile.

  ne place sa ne plangem :)

 5. de ce credeti ca barbatii se lamenteaza neaparat la asemenea lucruri? sau de ce mai acceptati daca un cadou a rezultat in urma unor presupuse lamentari. sau de ce il acceptati pe el…(?)

 6. eu unul nu inteleg de ce trebuie sa cadem prada consumatorismului si americanismelor, doar ca sa facem vanzare de chiciuri? si nu, nu sunt neaparat de acord ca nu trebuie sa existe o astfel de zi. pana la urma urmei ar trebui sa sarbatorim zilnic ca traim, si totus ne serbam ziua o data pe an.

 7. si nu in ultimul rand, cred ca astfel de subiecte sunt aruncate in aer ca rezultat al unor deceptii. si nu, 300 de mii nu e o suma pt un cadou, nici macar pentru cateva flori, dar este o suma pentru un sixpack. numai bine :)

Leave a Reply