Bărbaţii sunt nişte porci. O afirmaţie cât de poate de adevărată. Cu tricouri sau cămăşi mult prea mici pentru burţile revărsate ies În căutarea gazelei. Vor femei cât mai suple. Probabil că vor să mănânce şi ce au ele În farfurie. Iar dacă În cale Întâlnesc femei de statura lor şunculoasă atunci Încep miştourile. “Ai văzut-o p-aia bă!? Ce grasă e! Făăă nu te mai Îndopa atât!” E mai mult trist decât haios.  Adică stai la soare cu păr la subraţ, şi sunci ce atârnă peste pantaloni şi tricouri care nu-ţi acoperă burta pentru că zilnic Înfuleci ciolane de porc şi iar mişcare faci doar În faţa Tv-ului la meciul de fotbal când te agiţi ca un rahat pe canapea şi pretinzi ca femeile din jurul tău să fie şnur. Ei bine ai gândit prost! Femeile au bun simţ. Chiar dacă-s În “haită” niciodată nu o să strige după tine “Slăbeşte băi porcule că n-am loc de tine-n RATB”. Aşa că nu-ţi imagina că dacă femeile din jurul tău nu râd În hohote de grăsimea ta, atunci arăţi perfect.

În plus, am impresia că oamenii acordă prea mare atenţie kilogramelor ce atârnă pe ici pe colo. În reviste apar doar cele care au un singur ţel În viaţă- să fie cât mai slabe. Pentru noi, celelalte, alte lucruri sunt mai importante ;)

Comments (9)

 1. iLL

  By all means mr. Serban… parul la subrat la barbati este la fel de scarbos ca la femei :D

 2. te citesc de ceva timp…dar asta e un post rautacios…sint si “gazele” ce prefera burtosi…sau macar ce maiau ei pe acolo…

 3. serban

  iLL, parul de sub brat la barbati e un semn al virilitatii :))) Glumesc. Nu cred ca e la fel de scarbos. De exemplu: la o femeie mi se pare absolut normal sa nu se vada nimic, la un barbat mi se pare ok sa se vada ca e ras de 4-5-6 zile. Nu mi se pare ok cand vezi oameni precum cei descrisi de innocente care nu isi pot tine mainile lipite de corp datorita parului de sub brat.

 4. zeus

  Recunosc barbatii au tendinta de a fi un pic mai “nerafinati” , asta tine de educatia care o ai in primul rand si de respectul pe care ti-l acorzi tie ca barbat/femeie. Asa pot da si exemple de femei care le-am vazut pe strada si iti venea sa pici jos. Deci asta e universal valabil pentru toti . Fiecare sex are “porcii” lor.

 5. Si cand vedeti un specimen epilat peste tot, tot asa reactionati?Ca exista foarte multi astfel de vegetarieni care prefera mararul de tip periuta pe picioare.

Leave a Reply