Suflet offline

Sunt momente În viaţă În care sentimentele nu pot fi transpuse Într-un text. Durerea, disperarea şi neputinţa sunt doar cuvinte În spatele cărora există sentimente mult mai puternice decât litere Înşirate.

Dumnezeule, aş vrea ca râuri de lacrimi să fie leac, iar mângâierile minuni…

6 comments

  1. Raurile de lacrimi nu sunt leac, nu ajuta la nimic. Ce are toata lumea in seara asta ca nu-i primul post care ma intristeaza…now i’m depressed :(.

  2. crede-ma…. trec prin acelasi lucru acum… nu dezvolt aici despre ce este vorba dar sunt chestii medicale fara scapare. Ideea e sa nu-ti pierzi speranta. Si sa nu te lasi doborata. Cateodata unele lucruri SE VOR INTAMPLA fie ca vrem fie ca nu. Stiu ca nu e corect. Stiu ca ar trebui sa putem sa facem ceva. Dar nu intotdeauna se intampla asa. Important e sa intelegi ca unele lucruri nu le poti schimba si sa-ti gasesti refugiu in lucruri placute. I dunno… poate intr-o zi avem timp sa discutam mai pe larg chestiile astea. Pana atunci a big hug!

  3. eu zic ca acest post nu are nevoie de comentarii. nimeni nu stie prin ce trece ea si nimeni nu o va intelege indiferent de ce se va scrie aici. cred ca cel mai bine este sa o imbratisam fie si virtual si sa o ajutam in timp sa fie destul de tare sa treaca peste ce simnte acum.

  4. Te imbratisez cu drag si chiar de-i greu trebuie sa ne adunam, sa nu ne lasam doborati de realialitate. Fii tare! Stiu ca esti puternica!

Leave a Reply