NECROLÓG – Articol, discurs sau anunţ care relevă meritele unei persoane de curând decedate.
Pun pariu că acel necrolog Începe de fapt cu Înşiruirea scandalurilor provocate de madam Britney. Oricum, din propria experienţă spun că ortul popii Îl dau cei la care nici nu te aştepţi. Şi cum vorba aia românească spune că iarba rea nu piere, mă aştept ca peste 20 de ani să o văd pe Britney Într-un capot alb care să acopere pielea-i zbârcită, iar În mână să aibă un păhărel de alcool.

Totuşi mă mir că până acum AP nu au avut o documentare despre viaţa lui Britney, nu de alta, dar nici madam nu-i scutită de accidente rutiere…

Comments (6)

 1. Din cate stiu eu, le au pregatite cam pentru “everybody who’s somebody”… Astfel daca se intampla un accident sa fie gata. Si doar mai fac un up-date din cand in cand.

 2. poate o sa-si dea si ea seama intr-o buna zi ca ceea ce face nu ii aduce deloc faima si o sa revina la vechile obiceiuri, cand era fetita cuminte din “hit me baby one more time”…”lovitura” ce i-a adus un succes colosal.

 3. artistu

  Bastylica, nu cred ca mai revine la vechile obiceiuri ma! Ii place tipul asta de falsa celebritate! Insa mai incolo ii va parea rau… Zic si io ca barfitoru’, pe marginea santului!
  ;)

 4. …si Lindsay Lohan se poate include in categoria “iarba rea nu piere”. Si viata ei e plina de chefuri si de abuzuri, dar se pare ca va fi luuunga…

 5. Volusia

  las ca se poarta si la case romanesti… nu murise dobrin ca se si facuse materialul…

Leave a Reply