Prăjeala litorală

visualcage.ru

Pe burtă cu sutienul desfăcut şi cu slipul tras până spre despicătură; pe spate cu mâinile Întinse să se bronzeze şi subsiorile, cu picioarele desfăcute să bată soarele şi-n Întuneric şi cu sutienul suflecat doar pe sfârcuri.

Nu ne-am schimbat cu nimic faţă de acum 20 de ani. Vrem să ne Întoarcem de la mare bronzaţi şi pe cerul gurii, ca să vadă vecinii sau colegii de muncă cât de potenţi financiar suntem de ne-am permis un concediu sau un weekend la mare, În plin sezon.

Stăm pe plajă, cearşaf lângă cearşaf, atât de aproape unii de alţii Încât ne vedem şi firele de păr ratate la epilat. Ne ardem mai ceva ca micii pe jar, după care ne ungem cu iaurt rece şi cu ochii cât cepele ne minunăm cum acesta se brânzeşte pe noi. Nu contează că peste câteva zile vom urla mai ceva ca o gravidă la naştere “Mi se cojeşte nasul”, important e ca de la mare să ne Întoarcem tăciune sau rac, ca să vadă vecinu’ unde-am fost.

7 comments

  1. Aceeaşi mentalitate. Stai să vezi că or să mă Întrebe colegii de la muncă de ce nu m-am bronzat, că doar am fost În weekend la mare. Pfuai, hate this :)))

  2. Bronzul frumos si de durata, cred eu, este cel de la un traseu pe munte, urmat de cateva zile la mare cu balaceala, combinata cu savuratul de berica la o terasa (…mai pe scurt Vama Veche) :-?. Plus ca exista metode ceva mai sanatoase si placute de a te praji decat statul in soare ca o pata de ulei pe asflat. ;)

  3. Faza asta cu colegii care iţi invidiază bunăstarea este doar pentru oamenii pe care nu ii da cultura afară din casă. Şi nici bunul simţ. Şi nici eleganţa in relaţiile cu ceilalţi.

  4. Baaaa! Io zic ca tipa din imagine este acoperita mai mult decat ar vrea imaginatia unora. So… Nu te mai uita in dreapta si-n stanga, ca n-o sa poti savura marea si soarele cu adevarat niciodata in Ro. Enjoy!

  5. mie imi plac tantitzele alea care stau in picioare cu mainile pe cap si cracanate si se plimba asa , k , cand adie vantul se bronzeaza mai repede :))

Leave a Reply