O porcină cu muci şi tornade

Nu e confirmat, Însă mă simt de parcă aş avea şi porcină şi aviară şi În acelaşi timp m-ar fi călcat şi trenul. Abia dacă mă pot concentra şi mă uit mai rău ca mâţa-n calendar la ce am scris, nu Înţeleg nimic. Mă doare până şi degetul mic de la piciorul stâng, am făcut deja bube la nas, şi-mi pare aşa de rău că singura masă de azi, o shaorma, a ajuns mâncare proaspăt masticată pentru viermii din canalizare.ragrani.ru

Habar nu am de ce scriu acest post, probabil din cauză că la mine-n cap e o tornadă, iar În calea ei stă creierul. Deja l-am informat pe bărbate-miu că dacă ajung subiect de ştire Îi las moştenire mâţa. Fufelor nu vă bucuraţi prea tare că veţi ajunge  la mâţă, animalul blănos are chef de joacă de la ora trei la şase dimineaţa, iar bărbatul Între… doar n-o să dau din casă!

Fericiţi cei săraci cu duhul, ei nu se Întreabă dacă au sau nu porcină. Fericiţi cei care cărora le curg mucii doar  iarna şi-şi mai pun un pulover pe ei şi se consolează cu un ceai fierbinte şi cu darurile şi primele de Crăciun.

Dacă mă Înec În proprii muci la noapte parola blogului e ********

3 comments

  1. Deci bucura-te : numai persoanele cu sange albastru racesc vara :)
    PS
    Jesus , e dificil de tot sa citesc aici la tine , ori sunt io chior ori e ceva cu culorile :)

Leave a Reply