E greu să divorţezi, spun unii. Alţii spun că e comod să nu fi burlac, iar unii Îşi iau inima În dinţi şi caută fericirea În altă parte. Alţii Îşi iau amante. Alţii trag de relaţie. Unii se căsătoresc fără se stea prea mult pe gânduri, iar alţii nici nu iubesc. Unii rumegă Întrebarea ani buni. Unii fac din căsătorie un job, alţii o joacă.

Comments (11)

 1. :d in sfarsit ma incadrez si eu undeva … acolo unde oamenii se casatoresc fara sa stea prea mult pe ganduri cu o persoana pe care o stie de… cateva luni, si acolo unde casatoria se transforma in job, nu e job pentru ca dupa 6 luni nu mi-am dat seama cum e sa fii casatorit numai ca stii ca ai pe cineva care iti ureaza Buna Dimineata si te saruta de Noapte buna!:(

 2. Casatoria ca job? Interesant, doar ca atunci trebuie sa iti iubesti jobul si sa pui suflet in jobul tau ;)
  Cred ca iubirea nu este “in acte”. Poate fi cel mult “cu acte”, dar nu e neaparat. :)

 3. angel

  am spus-o si o voi spune la nesfarsit: casnicia ucide iubirea.
  nu am inteles insa faza cu “altii isi iau inima in dinti si isi cauta fericirea in alta parte”. sa inteleg ca este nevoie de curaj pentru asta? sau doar de acea clipa magica?

 4. cel mai sanatos este sa te vezi cat mai rar si eficient – nu des si degeaba,eventual sa nu calci pe batatura ceiluilalt si sa mentii o relatie de prietenie si continua joaca/vanatoare – asa traieste o casatorie.parerea mea.

 5. pentru ca o casnicie sa dureze cred ca n-ar trebui sa fie vreo diferenta dupa nunta inafara de hartia aia semnata de amandoi.. cel putin, asa am un caz in familie, si se inteleg de minune.
  casnicia nu ucide iubirea, din punctul meu de vedere, depinde foarte mult de om. sau, mai bine zis, de oameni.
  e normal sa apara certuri, dar depinde de fiecare cum trece peste, cum prefera sa inceapa ziua a doua. in momentul cand deja nu se suporta unul cu celalalt iegzista o problema :P si “eliberarea” ar face viata mai frumoasa oentru amandoi :P

 6. nu neaparat separat,dar nu non stop impreuna,ba chiar mai putin din jumatate din timp. altfel se erodeaza,te plictisesti. trebuie sa privesti pe termen lung. parerea mea.eu vreau sa avem camere separate si sa ne o tragem unde apucam,sa nu fim nevoiti sa ne culcam cand vrea X ca sa sting calc/tv/etc ,sa fie fun.

 7. briareu

  Suntem niste ciudati, toti, absolut toti. De regula in timp ce repetam un lucru devenim mai buni facandu-l, artistii ca sa devina virtuosi trebuie sa repete de cateva milioane pana la miliarde de ori o miscare, si noi ce facem, avem o casnicie pe care putem sa o repetam in fiecare zi, si ciudat devenim tot mai prosti in casnicii, sa nu mai vorbim cand vine vorba de a face dragoste ….

Leave a Reply