Are 12 case, dintre care două sunt În Bucureşti, iar el lunar aşteaptă de la stat 700 de euro pentru chirie. Mă uit la B1 TV. Am rămas şocată de aroganţa cu care a vorbit. Sunt scârbită!!!!

Îi pun şi o poză, poate Îl vedeţi pe undeva pe stradă sau la semafor şi nu ştiţi de unde să-l luaţi. L-am votat, e al nostru! Dar s-ar putea ca În scurt timp să nu mai fie.

DISCUÅ¢IE ÎN EMISIUNE:

Moderator: Ce faceţi În parlament?

Ion Dumitrescu: Votăm

Moderator: Ce?

Ion Dumitrescu: Legi. Haideţi că vreau să mă uit şi la meci… (…)

Update: Să vă zic şi ce idei a avut ca senator: ca Agenţia Naţională de Presă Rompres să revină la denumirea de Agerpres. O doamne.

UPDATE 2 Şi dacă tot am ajuns să cenzurez acest post, deşi nu mă Încadrez la calomnie aşa cum susţine nenea de la comentariul numărul 13, vă reamintesc că Ion Mihai Dumitrescu se numără printre cei mai bogaţi români, conform catalogului lansat de Adevărul. Şi vă reamintesc, omul nu a negat În acea emisiune că ia de la caseria senatului cei 700 de euro, deşi, cum arată jurnaliştii, el e putred de bogat!

REFULARE PERSONALÄ‚

Comments (16)

 1. Paddy

  L-ati ales. E al vostru. Spalati-va cu el pre cel cap. Cel bostan, scuze :D

 2. bogdan

  ce fatza are….astia ne conduc pe noi. trebuie sa ne obisnuim cu ideea.

 3. Dar Dan Ioan Popescu ce mai face oare? Cele 11 milioane de EUR oficiale pe care le are sunt probabil numai varful iceberg-ului averii sale. Asta de mai sus e doar unul din prostii care ne-a prostit pe noi cativa ani. Cei din spatele lui sunt insa cei mai vinovati.

 4. florina

  hmmm… de ce trebuie sa ne resemnam si sa ne obisnuim cu ideea? noi suntem de vina ca ne lasam condusi de asemenea paraziti!!!

 5. contele

  nici cu lavinia sandru nu mi-e rusine, mironosita lui gusa securistul. iar nasu ala parca era mai ok, acum se balbaie ca un scolar prost. iar idiotului aluia nu aveau ce sa-i faca pentru ca era impertinent si raspundea. de aia exista stop la telecomanda si perna sub cap… cerc vicios

 6. Am vazut si eu emisiunea, si am scris si un articol pe blog despre acest magar si despre ceilalti asemenea lui.

  Eu unul am sufletul impacat ca nu am mers niciodata la vot. Pentru ca indiferent ce partid alegi aceeasi magari vor iesi.

  Asa ca propun sa incepem o campanie antivot in care sa incurajam romanii sa nu mai voteze nici un partid din romania!!!

 7. Pai… el voteaza, noi votam, merge treaba.
  Innocente, nu merita sa-ti faci sange rau; asta e, asa defilam. Stiu cum te simti, da’ zau daca merita…nervii tai, zic.

 8. sorin

  Sa-mi bag ceva in gura lui de nesimtit, eu l-as expulza pe domnu asta care nu are ce cauta in parlamentul romanesc. Nu merita sa reprezinte nimic si pe nimeni.

 9. teo

  manipularea a functionat perfect, ca de fiecare data de altfel; sunt din acelasi oras cu dl Dumitrescu si stiu foarte bine ce fel de om este si de unde provine averea sa, dar cum spuneam mai sus, cred ca nu are sens sa scriu mai mult, mai degraba voi, prin limbajul folosit, aratati ce caractere aveti; ori e doar o campanie “comandata”, ori e lipsa de profesionalism – omul acesta a ajutat foarte multi oameni!

 10. Tetelu

  Un pic de seo pt omu: Ion Mihai Dumitrescu senator labagiu, milionar impertinent, penelist muist (asta rimeaza), un cacat de om. Ion Mihai Dumitrescu este si analfabet pe deasupra. Dar este vicepresedintele comisiei de cultura. Daca il aude vorbind, Vanghelie moare de invidie.

 11. Da, teo, este o campanie plătită. M-a plătit Băsescu cu 700 de euro să scriu despsre acest individ :))

  Dacă e aşa sufletist aşa cum spui tu de ce n-a zis că n-are nevoie de aceşti bani? Dar nu, e spune că e dreptul lui! Vorba aia şi eu sunt din provincie, iar eu muncesc de-mi sar capacele şi crede-mă că nu câştig 700 de euro!

 12. Te as ruga sa scoti din site ul tau articoulul referitor la dl Ion Mihai Dumitrescu. In primul rand esi manipulata de tv si in al 2 lea prin limbajul jignitor folosit nu dovedesti ca ai avea dreptul sa critici pe cineva. Atentie calomnia se plateste si nu cred ca vrei sa vii in instanta…

 13. Dan Stefanov Says:
  November 11th, 2008 at 8:25 pm
  Te as ruga sa scoti din site ul tau articoulul referitor la dl Ion Mihai Dumitrescu. In primul rand esi manipulata de tv si in al 2 lea prin limbajul jignitor folosit nu dovedesti ca ai avea dreptul sa critici pe cineva. Atentie calomnia se plateste si nu cred ca vrei sa vii in instanta…

  lasati domnilor romanii sa vada si sa auda cum si ce gandesc cei ce ii reporezinta. nu mai amenintati si nu mai intimidati ca nu are nici un rost. mail ales pe net. ca p net toti sunt curajosi si cu tupeu obraznic, asa, ca dnul dan stefanov care ia apararea acestui senator, acestei fiinte aproximativ umane.

Leave a Reply