Urăsc minciuna pentru picioarele ei urâte şi hidoase. Urăsc minciuna pentru că În urma ei adevărul se ridică Întotdeauna la suprafaţa. Despre minciunile patologice se ştiu multe, Însă eu abia acum Învăţ.

Când minţi Încrederea celor din jur se năruie. Deşi cei cu care porţi o discuţie Îşi doresc din răsputeri să te creadă, vorbele tale sunt puse În balanţa – adevăr – minciună. Afirmaţiile tale devin, astfel, vorbe goale, iar timpul nu are vreme pentru astfel de cuvinte lipsite de importanţă.

Poţi avea Încredere Într-un om care te minte În fiecare secundă? Poţi avea Încredere Într-un om care urăşte adevărul? Poţi avea Încredere Într-un om care a călcat În picioare valoarea ta de preţ: ADEVÄ‚RUL?

Comments (2)

  1. Jo

    Eu zic ca nu se mai poate pune problema de incredere dupa prima minciuna. Cred ca toleranta unei astfel de situatii e ori rezultatul unei slabiciuni, ori a unui sentiment prea puternic, desi din nefericire prima varianta se aplica mult mai des :(

  2. ana

    eu zic ca poti ierta un om care te-a mintit.intradevar nu inseamna ca mai ai si incredere ,dar merg pe pricipiul :iarta dar nu uita!!

Leave a Reply