La Început de relaţie ne vedem ca doi bătrânei ţinându-ne de mână pe o bancă În parc, iar la mijlocul ei suntem divorţaţi.

Lumea a evoluat, Însă morala s-a devalorizat. Timpul comprimă dragostea, transformând-o În utopie. Cu ideea de romantism expusă În cărţile de duzină, căutăm jumătatea În baruri de doi lei sau chiar pe site-uri matrimoniale. Superficialitatea e contagioasă, iar plăcerea carnală e suficientă pentru minuscula parte a creierului pe care o folosim. Depăşiţi de problemele de serviciu şi obosiţi de agitaţia din jurul nostru ne declarăm iubire veşnică prin sms-uri sau pe messenger.

Unde-i iubirea medievală?

Comments (4)

  1. Stii care e cea mai proasta parte? Ca si respectul s-a devalorizat si s-a diluat asa de mult ca lasam toate mizeriile sa iasa la suprafata…

  2. Nu mai exista scrisori de dragoste, exista mail-uri. Nu mai exista timp de un ceai in ritm de jazz, exista telefoane date in graba. Nu mai exista buchete de flori, ci e-cards. Incet incet dispare tot ce e real. Viata si dragostea devin virtuale. E mai comod, mai putin time-consuming. Cea mai apreciata declaratie de dragoste a devenit cea facuta pe blog, in vazul tuturor. Dispare tot ce e real, se devalorizeaza tot. Nu mai gasim timp decat pentru a trai si a iubi online.
    Erau discutii care nu se purtau la telefon, dar care acum se poarta pe messenger. E trist.
    Se gaseste timp pentru a scrie pe blog, mail etc., dar nu pentru a-i bate iubitei la usa.

  3. e acolo unde rugul aprins iti sfaraie la ureche in fiecare clipa.

    tu ai vazut iubire adevarata cu happyend?

Leave a Reply