Când suntem sigure mimăm că-am fi fiice, mame, soacre, bunice, mătuşi model. Cu prietenele, În haită, comportamentul nostru ia Însă forme animalice.

De fel suntem nişte fiinţe timide, asta doar când nu suntem Înconjurate de altele ca noi. Ne punem căştile În urechi când mergem pe stradă şi nici În ruptul capului nu aruncăm ocheade vreunui bărbat, fie el “unul de-ţi cad plombele”. Nu răspundem la provocări de genul “ce faci păpuşe“, “cât e ceasul”, chiar dacă vine de la o tanti trecută de mult de floarea tinereţii, şi nici la apelativul “frumoaso”.

Gazele graţioase şi timide ne dăm arama pe faţă când lângă noi se mai lipeşte o altă consumatoare de cereale Fitness şi tampoane Always. Începem prin a şoşoti, acoperindu-ne gurile cu mâinile şi sfârşim prin a arunca ocheade urmate de chicoteli. Acceptăm timid, clipocind din genele ticsite de mascara, băuturi din partea celor care nu-şi smulg bilunar mustaţa.

Rupem articolele din revistele de femei care ne Învaţă cum să agăţăm ca nişte adevărate doamne, călcăm În picioare moravurile şi plecăm la vânătoare de masculi, pentru ca mai apoi să-i Înfigem pe frigărui post de trofeu.  Fereşte-te de grupul de femei cu care poţi forma un V. Sunt ca o bombă cu ceas care se declanşează după două cocktailuri alcoolice.

Comments (3)

Leave a Reply