Nu, nu o zic eu, mie mi se par haioase cum radiază ele prin fiecare por, Însă asta văd În ochii bărbaţilor, bărbaţi care evident nu au nicio legătură cu femeia În cauză.dekor-okno.ru

Bărbaţii sunt absolut surprinzători, mai ales când vine vorba de cedat locul În mijloacele de transport În comun. Ce s-a mai codit domnul, la vreo 40 de ani, care stătea lângă mine dacă să-i cedeze sau nu locul unei graviduţe care se tăgârţase de bară În faţa lui. Mai Întâi a Întors capul spre mie, apoi spre doamna din dreapta care oricum era prea preocupată cu răsfoitul unei reviste, pentru că nici una dintre noi nu a schiţat niciun gest,  omul s-a simţit Într-un final. Dar cu ce Încetineală şi-a ridicat fundul de pe scaun, aproape că am avut impresia că se despărţea de o geantă ticsită cu bancnote de 100 de euro.

Iniţial, am vrut să merg cu metroul până când urma să coboare sau să ocupe un alt scaun, am considerat Însă că acest plan diabolic era de fapt un copilărism. Mare greşeală! Nici nu am apucat să mă ridic de pe scaun că domnul se Înghesuia să mă dea la o parte ca să se aşeze. Cu greu am scăpat de picioarele lui Împleticite Într-ale mele.

Morala: numai gravidă să nu fii Într-o Românie unde bărbaţii se gândesc mai mult de 10 secunde dacă să te lase să stai jos, iar dacă vreun bărbat se ridică, fugi de acolo că se lasă cu picioare Împleticite şi cu unghii Învineţite!

Comments (2)

  1. Someone needs to learn some manners. Desi, cei 7 ani de acasa ar fi trebui sa fie suficienti…

  2. De ce sa fim rai? Putem foarte bine sa spunem si despre femeile care, nu se simt chiar DELOC sa cedeze scaunul bine infipt in fund, unui batran :D (Am fost misogin? poate… dar e realitatea) . Nu doar barbatii se gandesc de vreo einspe ori inainte sa cedeze locul unei femei…. (si, sa nu uitam ca, individul din “povestioara” de mai sus… a cedat totusi, locul), ci si femeile :)

    Have fun

Leave a Reply