„Munca-i pentru români, nu pentru noi…”

Adică românul munceşte ca un negru pe plantaţie, iar tu aştepţi cu mâna Întinsă ca o parte a venitului realizat de român să-ţi fie pusă În palmă.

Teoretic nu sunt o adeptă a discriminării rasiale, Însă consider că a venit momentul ca problema romilor să fie tranşată. I-am hrănit, le-am acceptat mirosul În mijloacele de transport În comun, am Închis ochii În faţa răutăţilor şi furiei lor, dar după apogeu toate ajung să se sfârşească…

Găinarii, violatorii şi şarlatanii au primit câte un violent şut În fund pentru a se Întoarce În ţara lor natală – România, de unde nu vor mai avea dreptul să plece. Aşadar vom repune grilaje la uşi şi ferestre, ne vom vinde maşinile de mii de euro, Îi vom interzice copilului să mai iasă din casă de frica de nu a fi răpit, ne vom cumpăra genţi cu plasă de sârmă…

Nu vreau să mă tem să merg pe cel mai aglomerat bulevard al Bucureştiului!

Comments (6)

 1. Grupa 1408

  Pe Antonescu nu il putem reinvia din pacate :(…nu o sa scapam niciodata de ei decat daca se gasesc unii sa faca un KKK autohton. :)

 2. Cineva

  cine se mai riscă să meargă În vacanÈ›ă de crăciun În italia?

 3. evilpenguin

  @Grupa 1408: Pentru cine isi permite si are noroc, exista auto aparare. “Nush, domle, a zis sa-i dau banii asa ca i-am dat sa sara”
  Doar asta, din pacate, este metoda de a “scapa” de ei la modul la care sugerezi tu. Ori acu, fie ne clonam niste Mike Tyson, da vreo 100 cel putin, si-i deghizam in batranele, fie ne luam cu totii spray-uri paralizante…
  Fie nu ne mai paranoiem, ca daca nu se duc in Italia, gasesc eu un’ sa se duca… Ramane de vazut.

 4. cristianka

  eu nu ma tem sa ma duc in vacanta de craciun in italia. nu e totul exact cum se spune acolo. am fost in martie si m-am ingrozit cat de multi tigani erau in autobuze la furat si la cersit, am fost in septembrie si ma jur daca in 10 zile am vazut vre-un tigan. romani sunt peste tot, carcotasa din fire m-am abtinut sa ma mai holbez si sa comentez cum e inbracata aia, sau ce burta are cutare.. pt ca in buricul targului, majoritatea erau romani si mi-era teama sa nu mi le primesc, dar nu erau tigani si nu stateau cu cutitul la beregata ta.

 5. apropo de tigani, am observat in malluri si hypermarketuri ca au revenit mii de tigani din Italia, capul la cutie pana trece chestia cu Mailat .. si din pacate s-au reintors, dupa mult timp m-au deranjat din nou cu aparitia lor .. din pacate in lumea de astazi nu mai poti discuta decat despre integrarea tiganilor nu si despre cum sa facem sa scapam naibii de ei .. au plecat singuri – vreo 10000 – de dupa revolutie in occident .. erau 30000 si acum mai sunt vreo 20000 in romania .. s-o tina tot asa :)

Leave a Reply