Gânduri arhivate…

Amintirile nu mor, ci trebuie doar s㠺tergi praful de pe ele…

Da. Mă săturasem să stau În gazdă. Bucureştiul era pentru mine doar un oraş aglomerat, jegos şi monoton, iar şcoala era de-o plictiseală sfâşietoare. Fugeam acasă În fiecare joi doar ca să stau pe net până la 6 dimineaţa. Schimbarea s-a produs În momentul În care, răsfoind ziarele am dat peste un articol În care se vorbea despre un cămin din Regie. Partea cea mai bună era că te puteai caza acolo chiar dacă nu erai student la stat, doar student să fii. Am stat de vorbă 10 minute cu fetele de pe hol şi În doar 4 zile m-am mutat. Numai că după doar două zile de „cămin” am simţit că nu mă mai scald În lac, ci Într-un puţ fără fund. Nimerisem În cameră cu două „călugăriţe pârâcioase” pentru care ziua Începea la 6 dimineaţa şi se sfârşea la ora 10 fix. „Adică eu m-am mutat În cămin ca să mă bag la somn la ora 10?!” Asta era prea de tot! După aproximativ o lună administratorul a Înţeles că sunt mult prea energică pentru „molii” (aşa le poreclisem), astfel că…
mi-a găsit alte două colege. De abia aici am Învăţat cum e să stai să o freci până la ora 3 noaptea În jurul unei sticle de Pepsi şi o pungă de seminţe. Deşi holul de pe etaj nu era foarte mare, ne strângeam cam toate (băieţii erau cazaţi la etajul 4 şi erau urâţi cu spume) şi vorbeam despre tot.

Chiar dacă pe timpul verii mai toate fetele au plecat acasă, lăsând În urma lor doar un hol rece şi gol, m-am consolat cu munca, aşa că vara s-a evaporat ca un cerculeţ alb de fum de ţigară (tocmai la asta mă uit acum). Cu noile colege de „modul” am Învăţat că toată ziua se doarme iar noaptea e „făcută” doar pentru distracţie. Aşa că ieşirile În cluburile şi barurile bucureştene s-au Înmulţit şi dacă nu ieşeam din casă ne uitam la filme sau stăteam pe fotoliile de pe modul şi vorbeam despre „flori, fete sau băieţi” până când se lumina afară. Intram În Club A la ora 10 seara şi ieşeam la 5 dimineaţă, era foarte distractiv să mergi cu RATB-ul şi să vezi (dacă mai puteai) În jurul tău oameni care la ora aceea pleacă la muncă… Era aşa de distractiv…

În acel cămin am stat mai bine de un an şi jumătate, probabil că mai stăteam şi acum dacă se ţineau de promisiune şi ne băgau Internet.

3 comments

  1. LoL, cazarea nu e deloc ieftină şi ai reguli dreaconice.

    În plus, În ultimul an În care am stat devenise cămin de călugăriţe.

  2. Sincer nu-mi place mizeria din camin si felul cum pute…si viata la comun cu tot felul de ciudati…cluburi in care dupa 12 apar numai colorati, travestiti si transexuali…..
    Zi pana la capat daca tot ai inceput…Si wc-urile alea unde se vede tot, la fel ca si dusurile…

  3. Am stat Într-un cămin particular :D

    Era foarte curat şi bucătăria era la parter, aşa că nu puţea nicăieri a mâncare :D

Leave a Reply