Futu-i biserica mă-sii!

Deci… până aici! Mi-a ajuns aşa-zisa credinţă până la omuleţul din gât! Că a murit Patriarhul cu ouăle spânzurate nici nu mai contează, doar avea peste 90 de ani. Înghesuială la pupat mâna moarta a patriarhului(nu e declarat sfânt), vedete şi piţiponce care vor să se mântuiască… Sunt atât de scârbită Încât pun punct aici ca să nu ziceţi că ţin blasfemia de mână.

PS: Până la Dumnezeu te mănâncă sfinţii. Io zic să-i operăm pe toţi :D

13 comments

  1. In octombrie 2006, cind am scris Biserica Strimba, postul cu cele mai multe comentarii pina-n ziua de azi, am fost injurat.
    Postul ala insa capata valoare pe zi ce trece!

  2. Tu vaca, calmeaza-te!. Un pic de respect. Nu trebuia sa te uiti sapt asta la televizor si gata.

  3. sunt de acord si eu.. credinta ii uneste pe oameni, religia ii desparte! asta face biserica fermecata care a ramas fara conducator.. acu o sa fie omor pe locu vacant…mie mi s-a luat de rochitzele alea lungi, negre si barboase.. sa le inchida cineva aprozaru k nu ii mai suport! srl ordinar facut doar sa adune bani…

  4. Cred ca limbajul lasa mult de dorit, tinand cont ca blogul este intitulat innocente si ca are o autoare… Poate sunt depasita, dar nu cred. Bunele maniere nu se vor demoda niciodata, din fericire.

  5. okay: biserica exagereaza cateodata, dar tu, fata draga si sarit si calul si gardul!

Leave a Reply