Reviste, site-uri, reclame…
Aceste piedestaluri sunt destinate doar femeilor perfecte. Se face Înconjurul feţei, sânilor, taliei şi posteriorului şi se alege forma perfectă (90-60-90). De asemenea, lângă postamente se dau sfaturi irefutabile, care te ajută să-ţi găseşti perechea potrivită, care ajunge să te agreseze fizic, să slăbeşti 20 de kilograme În 5 minute şi să faci sex perfect, deşi eşti virgină.


Topmodele, actriţe, cântăreţe…

În general au peste 1.75, iar kilogramele nu urcă peste numărul norocos, 55. Pentru această specie a omenirii curele de slăbire sunt „literă de lege” şi susţin cu Înverşunare idealul de femeie „uscată” prin promovarea consumului În cantităţi industriale a verdeţurilor şi a apei plate, dar şi angajarea În cel mai profitabil sector: mersul la sală.


Pantaloni pai, pantofi cu bot rotund…
Sunt câţiva oameni care se strâng Într-o seară, la băutură, ca să hotărască ce hidoşenii vom pune pe noi În sezonul viitor. Dacă…
băutura a avut o concentraţie redusă a alcoolului, vom defila În costume bărbăteşti, fuste peste genunchi şi pantofi cu toc ascuţit. Hainele În multe straturi care nu acoperă absolut nimic, lăsând o dâră de vulgaritate, sunt promovate În urma dezmăţului celor prezenţi la Întâlnire. Dacă vor să fim nişte hidoase, reuşesc.


Coliere, brăţări, diamante, cristale Swarovski…
„Cristalele sunt cele mai bune prietene ale femeilor!”.”Femeia trebuie să strălucească!” Femeia bună cu cheltuială se ţine. Şi În acest caz, sunt persoane care migălesc obiecte pe care e musai să le porţi, deşi eşti Încorsetată, te doare, Îţi agaţă pielea şi sunt mult prea grele.


Promovată de ea Însăţi sau de alţii, femeia este un produs care se vinde. Şi se vinde foarte bine, mai ales În anii tinereţii. Ascensiunea acestui tip de femeie perfectă are la bază Îndobitocirea „ fecioarelor şi a feciorilor” prin mass-media. Fie că e vorba de calcularea siluetei perfecte şi de caloriile ingurgitate zilnic sau de tendinţele acestui sezon În materie de haine, viaţa noastră se reduce la reguli bine stabilite… de alţii

Cât de trendy e să fii trendy?

Comments (2)

  1. Scuza-mi neintelegerea, dar tu te razvratesti impotriva.. cui? sau te impotrivesti carui fenomen? :D

  2. kNox

    Stii ce e “frumusetea” in ziua de azi? Fix asta:
    Din pacate, asa sunt mai toate ‘vedetele’ si starurile, cel putin de pe la noi, doar ca fara photoshopul din urma. Cel putin la TV, ca in reviste nu-i diferenta.

Leave a Reply