“Un kil buca, juma de kil balconu’, un metru juma de craci, un creier cât o bluehost boabă de piper alb, iar restul să fie la un gramaj infim, iar pe alocuri Îngust.”

Femeia perfectă! Urlă Înfierbântată galeria masculină.

În realitate Însă, domnii merg În faţa altarului alături de doamne cu creierul cât o grefă.
*Motivul: un singur salariu În familie nu este suficient pentru a hrăni două guri, una care ţipă mai mare decât alta.

Deşi poftesc libidinos la măsura patru kile de rotunjimi, se lipesc mai mereu de măsură dublă la juma’ de preţ.
*Motivul: bunăciunile nu merg cu Dacia sau cu Renaultul din 98.

Ce n-ar da să pună mâna pe una neatinsă, ajung Însă să-ţi facă cruce de fericire atunci când prind un second hand.
*Motivul: Pedofilia e aspru pedepsită de colegii de celulă

Comments (4)

 1. in mare ai dreptate, dar cu siguranta exista femei si destepte si frumoase eu chiar cunosc cateva. ideea asta cum ca barbatii se multrumesc cu una nu prea breaza din punct de vedere fizic pentru ca are multe atuuri la capitolul desteptaciune mi se pare ca e doar un mod a se consola de ce sa fie ei cei care nu au fost in stare cand pot sa spuna: “ce vrei, frate, si frumoasa si desteapta nu se poate…”?

  cum adica creier cat o grefa? sau era grapefruit?

 2. mihai

  Ce nu intelegi tu e ca barbatii se insoara pentru a avea pe cineva care sa le spele, sa le calce, sa le faca de mancare.

  Pentru acestea, se multumesc si cu una slaba ofilita sau grasa pufoasa. Cine n-ar vrea asta? Ei pot oricand sa o insele pentru o noapte cu una cu “rotunjimi”, pe care, sa fim seriosi, nici nu te induri s-o pui la treburi casnice la cat de frumoasa si buna e, fara obligatii, care nu le face capul calendar zi de zi si care le ofera tot ce vor intr-o singura noapte. Pentru ca ei pot si pentru ca nu au remuscari :)

  Iar in pat, nu ii excita cat de desteapta e nevasta, ci “balconu` si buca”, chiar cu un gram de creier. De maruntisurile casnice se ocupa sotia.

 3. mihai

  Pe menajera o platesti. Nevasta face totul gratis. Chiar daca vorbeste mult si spune nimic toata ziua. Iar cu banii pe care ii dadeai pe menajera, de ce sa nu cumperi cocktail-uri intr-un club pentru o tipa hot? Si pe care o mai si admiri ca stie sa se distreze, sa se ingrijeasca ca sa arate bine si nu-si bate capul zi de zi cu un porc de barbat asa cum afirmati toate.

Leave a Reply