Loc: KFC Piaţa Romană, Bucureşti
Ora: cu aproximaţie 18
Cu cine: iubitul meu
Subiect de discuţie: un cârd de gâsculiţe agitate

După mai bine de 9 ore de stat la muncă cu ochii „beliţi” În calculator am hotărât de comun acord să mâncăm la KFC (chiar dacă nu prea-mi surâdea ideea). Deşi eram lihnită de foame mă Înarmasem cu multă răbdare ştiind că e mai greu de găsit o masă la fumători, numai că spre norocul nostru am găsit un loc. Totul a decurs normal până când a apărut la orizont un cârd de gâsculiţe, machiate, Îmbrăcate de discotecă şi foarte odihnite. Ce-i drept, În sinea mea, eram un pic invidioasă. Ce bine e să stai să o freci toată ziua. Numai că atunci când am auzit-o pe una dintre ele, un cartof mi-a alunecat pe gât, probabil că s-a speriat mititelul. „Da faţă, nu e masă la fumători, dar mi-e o foame de moooor. Auzi fată, mi-e foame de mooor!!!” Toate ca toate, dar măi „fată” tu ai frecat-o toată ziua şi…

nu poţi aştepta 10 minute. Nu ştiam că stomacul tău Îşi dă duhul dacă mai aşteaptă Încă 10 minute, pe lângă cele 4-8 ore timp În care nu ai pus nimic În gură. De ce trebuie să te agiţi? Vine omul negru să te ia şi tu nu ai pus În gură o „haripă” de pui? ***Stop! Cartoful meu se zbate să intre În stomac dar văicăreala piţigăiată Îl opreşte.*** Intr-un final totul se termină cu bine. Cârdul Îşi ia zborul spre o masă. Şi colac peste „gâscuşiţă” la masă apar fix 4 pahare de Pepsi. Măi fetelor, mâncarea e produsul acela solid care se mestecă!!! Dacă aţi comandat Pepsi atunci vă era sete, şi dacă ţi-e sete aşa de tare Îţi cumperi o sticlă de suc din staţia de autobuz, nu te plângi să te audă tot KFC-ul ca să rămânem toţi cu mâncarea În gât! Sau poate că eu nu ştiu că e trendy să bei un suc În KFC!

 

Preocuparea principală a românilor: VÄ‚ICÄ‚REALA

Comments (1)

 1. Anca Şerbănescu

  Hahahaha

  “…am hotărât de comun acord să mâncăm la KFC (chiar dacă nu prea-mi surâdea ideea”. Ok, nu am vrut să scriu că nu mi-a surâs deloc ideea, pt că nu am vrut să par nesimţită faţă de altcineva

  In altă ordine de idei cititoru tre să priceapă că acolo nu se mai mănâncă (am Îndoieli), ci chiar se “fac fiţe” ,adică… WTF!

  Doamne ajută, chiar am avut scrumieră, nu ştian că la fumători există posibilitatea să nu ai.

  KFC, din punctul meu de vedere are mâncare de rahat şi de fiecare dată când am fost(de 3 ori) a avut cineva grijă să-mi dea cu mătura pe bombeu, deşi nu dădusem nimic pe jos.

  Lasă că săpt asta am făcut eu pe bucătăreasa :D (eh…azi e marţi)

Leave a Reply