Afară bate vântul… gândurile mele călătoresc alături de el…

De multe ori comentariile făcute la anumite posturi Îmi stânjenesc inteligenţa. E dreptul tău să fii ignorant, dar nu În comentariile pe care le laşi aici. Dacă eşti la vârsta pubertăţii te Înţeleg, dar nu te accept. Poţi striga din gură de şarpe DISCRIMINARE, Însă eu sunt prea ocupată ca să te aud.

De astăzi comentariile sunt moderate pentru că pământul pute de proşti şi oligofreni… Şi probabil că această categorie Îţi aparţine :D

Pentru ceilalţi, doar respect :D

Şi Încă una, aşa de week-end, Monica Columbeanu este o cacofonie acceptată sau nu?

Comments (12)

 1. Daca e blogul tau si faci ce vrei cu el, scrii ce vrei si stergi ce vrei, de ce trebuia sa te disculpi pentru moderarea comentariilor? Daca tot nu-ti pasa de cei care comenteaza aberatii?

 2. Pentru că pe unii dintre voi vă respect şi pentru că deşi scriu lucuri măunte şi aparent fără sent, blogul meu are un ton de seriozitate.

 3. Mika

  Monica Columbeanu nu este cacofonie, m-am intrebat si eu. Cacofonia este alaturarea a oricaror doua silabe identice din cuvinte diferite. maca…caca, fata ta, Biserica Catolica, Luca Caragiale, tactica cavalereasca, etc, restul scrie-n carte. Pup

 4. Mika

  Din linkul asta unde reiese ca CA CO este cacofonie? Nu cred ca ar trebui sa confundam alaturarea CA si CO cu denumirea fenomenului in sine, cacofonie, care, ma repet, din cate am vazut si pe http://dexonline.ro/search.php?cuv=Cacofonie reprezinta “suprapunere de sunete discordante”. Mai intrebam… si vom afla care este raspunsul. In alta ordine de idei, Hormonica este o cacofonie! :)

 5. Toxic Colour

  Am citit din intamplare comentariile acestui post si ar trebui sa clarific ceva. Cacofonie este un cuvant format din 2 cuvinte grecesti, si anume “cacos” (=urat) si “fonos” (=sunet), in traducere libere “sunet urat”. Se poate ca si alaturarea CA CO sa fie considerata cacofonie, dar nu sunt sigura :)

 6. Toxic, nu eşti sigură?! Mai citeşte Încă o dată ce-ai scris, Înainte să tragi o concluzie nesigură :P

 7. Toxic Colour

  M-am informat mai bine: cacofonia consta in alaturarea a 2 silabe identice. ;) Si sunt sigura de ce zic in general, iar decat sa vorbesc prostii mai bine tac si recunosc faptul ca nu sunt sigura de ceva. :D

 8. Relaxedman

  Monica Columbeanu ca si Ion Luca Caragiale nu sunt cacofonii, pentru ca sunt substantive proprii (nu poti obliga oamenii sa poarte alte nume). Cacofonia nu este doar alaturarea a doua silabe identice apartinand unor cuvinte alaturate dintr-un enunt (ex: ca calul).Cacofonie este alaturarea unor sunete (identice sau nu)apartinand unor cuvinte alaturate intr-un enunt (ex: cu respect).

 9. Relaxedman

  adenda la ultimul meu comment: alaturarea sunetelor mentionate de mine mai sus au ca efect macar un cuvant din cele care “nu se folosesc” tot timpul. ;)

Leave a Reply