Feministe până-n mărul ascuns al lui Adam, ne declarăm Învinse În faţa oricărei perechi de pantofi. Luptăm pentru independenţă, Însă obiceiul de a merge la toaletă Însoţite de o persoană de sex feminin Încă persistă. Strigăm egalitate În faţa bărbaţilor, dar etajerele din baie ne sunt rezervate În totalitate. Chibzuitoare În privinţa banilor atunci când partenerul este de faţă, devenim risipitoare la prima şedinţă de shopping cu fetele. Ore Întregi căutăm prin magazine ţinute perfecte, Însă obosite de atâta alergătură ajungem să cumpărăm la nimereală, evident haine cu preţuri extinse. Admirăm vestimentaţia scumpă deşi n-are nici piper şi nici sare şi considerăm de prost gust hainele de chilipir. Admiratoare Înfocate ale lui Bell (sau Meucci), Îi folosim invenţia până când factura detaliată atinge grosimea sulului de hârtie igienică. Vorbim mult, Însă nu spunem nimic şi negăm cu vehemenţa proverbul „Vorba multă, sărăcia omului”. Pisicoase şi linguşitoare transformăm dorinţele În realitate. Cu bluze din material uşor prin care se zăresc sfârcuri ţepene, profităm de slăbiciunea sexuală a bărbaţilor pentru a ne atrage Încă un aliat de partea noastră. Ne dăm cu tone de creme pe piele şi avem pretenţia ca după aceea să fim sărutate cu pasiune pe Întreg corpul, de parcă bărbaţii ar saliva după gustul de parafină, glicerină sau chiar lanolină (o substanţă grasă obţinută prin prelucrarea lânii brute de oi). Deşi instinctul matern este pus pe „hold on”, ne dorim cu Înverşunare o pisică pufoasă şi… eventual roz. În faţa partenerului de viaţă ne transformăm În buricul pământului care trebuie pupat şi alintat Încontinuu…

Comments (19)

 1. uram fotbalul (acel sport unde, uneori, jucătorii se strang În faţa porţi cu mâinile pe „ce au mai scump”), insa ne plac Totti, Beckam sau chiar, de ce nu, Chivu :)

 2. Da, bine scris, ca mai toate articolele tale, dar cred ca ai mania absolutizarii. Adica dintr-o realitate complexa, slava domnului variata, cu nuante care merg de la alb, la negru/rosu, cum vrei tu, trecand prin toate degradeurile si stationand in zonele de gri/roz, in cazul acesta, tu vezi doar extremele. Este mai simplu sa expui asa problemele, dar este incomplet.
  De fapt, cred ca incep sa te inteleg. Tu esti inclinata spre satira…

 3. nu te mai lua de ciorba de burta. e chiar foarte buna si n-are nici legatura cu fotbalul…

 4. Asa… si?
  Da, ai dreptate. Dar tu incerci sa impaci pe toata lumea, si esti ba pro, ba contra.
  Nasol e ca, in loc sa-ti faci prieteni din toata lumea cand ii aperi, iti vei face dusmani din toata lumnea cand ii iei la misto.

  Da’ ce scrii, e adevarat

 5. Şi la urma urmei de ce să se supere cineva pe mine? Încă nu m-am apucat să scriu “neadevăruri”…

 6. Din câte observ bărbaţii nu prea au vociferat pe marginea acestui post, dar vai ce a ieşit pe cele În care ei au fost criticaţi :-w Aşa apăraţi-vă cu bărbăţie =))

  danmessenger, dacă citeam asta pe un blog al unui bărbat mă amuzat copios :D

 7. lady in red

  c sa faceti si voi si ati gasit si obiectul dicutiei, ca la noapte

Leave a Reply