Cu tesla-n coaie…

Românii s-au născut Învăţaţi, iar dacă nu-s Învăţaţi oricum se pricep la toate. De la fotbal la politică sau de la literatură la maşini, românii sunt În stare să desfacă firul În patru pentru a desfiinţa sau a susţine orice acţiune a unei persoane. Asta e, iubim să ne dăm cu părerea despre lucruri de care nici măcar nu am auzit şi asta doar ca să… poluăm fonic.

7 comments

  1. nu strica mai multa argumentatie. acolo, doua trei exemple graitoate, sau macar ala care te-a convins sa scrii postul asta. dar…traim in acelasi hamburger nenorocit si stiu cum stau lucrurile: carne tocata! nimic altceva. poate doar cate un os ici-colo.

  2. Este ceva normal asta. Se cheama dorinta de validare, dorinta de a fi recunoscuti si apreciati.

    Se intampla peste tot in lume. Modestia apare abia atunci cand cunosti deja despre ceea ce vorbesti. Pana atunci doar ne laudam ca stim. :P

  3. romanii nu s-ar mai opri din vorbit daca n-ar trebui sa mai si respire .. e bine sa ai pareri dar e rau sa iti placa polemica, discutiile interminabile .. pe orice tema iti zgandare nasul .. romanii vorbesc de lucruri simple, de maruntisuri, de nimicuri, pierd timpul pe scurt

  4. Anamayana, există o legătură, ca Întotdeauna. Sper să nu vă luaţi şi voi tesle d-alea de la cei care tot timpul Îşi dau cu părerea despre orice subiect.

    cetateanulroman, românii nu vorbesc despre vreme sau Îngrijirea animalelor de casă, ci desfiinţează tot ce mişcă În jurul lor, şi asta doar de dragul de a se face remarcaţi. Dureros, nu?

Leave a Reply