Ce se ascunde În spatele monitorului?!

Am blog pentru că vreau ca azi vreau să am venerabila vârstă de 40 de ani. Să fiu plină de riduri care nu se mai pot ascunde În faţa unui machiaj. Mâine vreau să am 15 ani şi să mă comport precum un copil nebun şi râzgâiat. Poimâine vreau să fiu moartă şi să vă spun ce găsiţi dincolo de graniţe.

Cât de mult contează cum arăţi? Probabil că În spatele monitorului nu contează atât de mult… Însă, după părerea ta noi suntem precum ambalajele. Eşti tentat să cumperi produsul cel mai scump cu un ambalaj superior, dar dacă Înăuntru găseşti un aliment cu un gust prost nu vei mai cumpăra niciodată acel produs.

M-am săturat de comentarii de căcat, de oameni de căcat care pun accent pe cum arăţi decât pentru ce eşti „inside” şi de cei care-şi dau cu părerea atunci când nu este cazul…

Cine eşti tu să-mi spui cine sunt?

Eu pe blog Îmi „vând” doar creierul !!!!

14 comments

 1. Tu, dacă nu-l suportă Dece pe Andressa şi-şi exprimă reciproc frustrările unu’ faţă de cealaltă, nu Înseamnă că aşa suntem toţi.

  Cum nici fete dacă-s urâte pe din-afară nu-nseamnă că-s faine dinlontru sau faine şi invers.

  Nu va mai exprimaţi păreri personale pe blog-uri, că-i Îi trecut trendu. Fă schimb de banere şi gata, ce te tot agiţi să ai conţinut?

 2. Rescriu: “M-am săturat de comentarii de căcat, de oameni de căcat care pun accent pe cum arăţi decât pentru ce eşti „inside” şi de cei care-şi dau cu părerea atunci când nu este cazul…”

  Îmi place să cred că cei care mă citesc au ceva În cap…
  Probabil că voi pune parolă aici…

 3. Prea adevarat.Pai chiar asa este,ca esti rocker,ca esti urat\a ca ai 16 ani ca nu mai stiu ce….scriu mai interesant daca arat ca un fotomodel. sau cum ?

  In fine fata ignorai si gata

 4. Din categoria “Nu exista femei urate, exista numai…”, azi va prezentam:
  1. Makeup ratat
  2. Bere insuficienta
  3. Barbati prosti
  Nu te ataca, cine nu te apreciaza asa cum esti, nu conteaza. E ATAT de simplu.

 5. Jeg, e blogul ei, si poate sa scrie ce vrea pe el. Si daca nu exprima pareri personale, ce anume sa exprime, parerile altora?

 6. Pana la urma, blog-ul este locul unde iese la iveala adevarata ta fata si unde expui cele mai sincere ganduri uneori. Dupa blog-ul unei persoane poti sa-ti dai seama destul de bine cum este in realitate acea persoana. So don’t worry and keep up the good work…

 7. Cum ai spus si tu mai sus:”Cine eşti tu să-mi spui cine sunt?”
  E blogul tau si aici iti poti exprima trairile, sentimentele. Fiecare face ce vrea pe blogul lui. Cui nu-i place ce scrii, sa nu mai citeasca. Mie personal imi plac post-urile tale si in multe din ele ma regasesc. In fine, imi place mult cum scrii. Si nu te lasa descurajata!

 8. :P … Jeg glumea ! ca sa fie clar lumii .. doar ca unii nu percep un anumit gen de umor. In rest Anca.. incearca sa iesi din anumite tipare. nimic nu mai e exact just drept sau absolut real. Traim intr-o lume a deformarii. Malformatii devieri contrasens ciudatenii s.a.m.d ! Iar pe de alta parte exact asa cum iti permiti sa scrii ce vrei tu pe blog exact asa se folosesc si cititorii de posibilitatea de a comenta. Tu le dai dreptul asta.. iar cu putin mai mult tact le poti face jocul scotand in evidenta ceea ce vrei tu ! asta inseamna sa ai un blog reusit :) “…”

 9. cred ca, pui prea multe la suflet. nu mai da atentie la toti fraierii, daca ei nu te apreciaza pt ceea ce esti tu cu adevarat e problema lor, nu a ta. ignorai!

Leave a Reply