În general oamenii Îşi doresc de Crăciun trei tipuri de cadouri: cadouri simple şi necostisitoare care se găsesc la orice colţ de stradă, cadouri care uşurează buzunarul şi cadouri imposibile şi non-materale, să le denumim simplu minuni.

Dacă În urmă cu aproape două săptămâni Îmi doream de Crăciun un cadou minune – cel mai bun cozonac al copilăriri şi o prezenţă la masă, azi nu mai ştiu ce mai vreau – să denumim această stare indiferenţă.

E dureros să ştii că de ziua ta de naştere Îţi poţi pune În gând orice dorinţă pentru că aceasta se va Îndeplini, iar după o vreme să descoperi că dorinţa ta e hârtie de şters la fund –să denumim această Întâmplare Înşelătorie.

Cine zice că spiritul Crăciunului Îţi poate Îndeplini orice dorinţă? Eu anul acesta n-am să mai cred În minuni…

Comments (5)

  1. Bobi

    aceste dorinte trebuie “ajutate” sã nu devinã “hârtie de şters la fund”…

  2. Daniel V.

    Poate ar trebui sa incerci sa iubesti mai mult. Am observat de-alungul timpului ca femeile cand iubesc radiaza intr-un mod de ne-nteles :)
    Sfatul doctorului: Iubeste, si toate intamplarile nefericite vor incepe sa prinda laturi pozitive, vei putea sa vezi si bucuriile care te-au legat candva de o persoana, de o traire, de un obiect.. de ceva ce-ai pierdut.

    PS: Merita o ora!

Leave a Reply