Bubu şi zodia

bubu

Pisicile Balanta sunt fermecatoare, amuzante, sociabile. Intr-un cuvant: minunate. Cu greu vei gasi o pisica Balanta care sa nu aiba si o personalitate incantatoare. Si stiu perfect ce efect are purtarea lor asupra ta. Ba chiar si flirteaza un pic cu tine.

Pisicile Balanta au nevoie de companie. Adica se simt cel mai bine daca mai exista o pisica in casa, preferabil tot dintr-un semn de aer (Gemeni sau Varsator). In felul acesta atmosfera din casa va ramane amuzanta, jucausa si plina de energie. In caz contrar, pisica Balanta va deveni apatica, nefericita si lenesa.

Daca pisica ta Balanta iese afara, sigur va aduce alte pisici in vizita si, inainte sa-ti dai seama, vei ajunge sa hranesti toate pisicile din cartier. Ii place sa iasa, sa verifice ce s-a mai intamplat prin cartier, sa socializeze. Si ii place sa se distreze! Este genul acela de pisica ce intra in belele regulat doar pentru ca vrea sa se distreze. Un alt lucru important de spus despre pisica Balanta este ca uraste nedreptatea si va protesta atunci cand se considera nedreptatita sau va sari in ajutorul celor care ea crede ca au fost nedreptatiti.

Cum sa te porti cu o pisica Balanta? Asigura-te ca are companie felina. Altfel se va simti extrem de singura si nefericita. Ii place sa se ia la tranta si sa se joace de-a prinselea prin toata casa cu alta pisica.

Încerc să-i explic lu’ piticu că mai trebuie o mâţă :)) Nicio şansă

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *