Trage mult aer În piept, prinde curajul Între dinţi şi pregăteşte-te de calvarul pe care-l presupune ziua nunţii.

Ne iubim de câţiva ani, Însă niciodată nu am avut o discuţie serioasă privind nunta noastră. În urmă cu câteva zile am zis că ar fi frumos dacă am reuşi să ne căsătorim chiar În ziua În care unul dintre noi Îşi serbează ziua de naştere.

Cu ochelarii pe nas şi cu şoricelul În mâna stângă am Început să caut informaţii despre actele care trebuie depuse pentru cununia civilă. Pe lângă buletinul de identitate şi buletine medicale, am găsit şi informaţia potrivit căreia o căsătorie se poate oficia numai În oraşul care figurează pe buletinul unuia dintre viitorii soţi. În plus, cele mai multe primării solicită ca la depunerea actelor de căsătorie să se prezinte ambii soţi. Cum amândoi suntem din provincie, ideea de a ne căsători peste doar două săptămâni a picat repede.

El lasă… oricum se spune că aduce ghinion dacă te căsătoreşti În acceaşi zi În care serbezi ziua de naştere ;))


Comments (5)

  1. Terente

    :D Iti urez din timp Casa de piatra, ca sa fie de bine.
    Acum chiar ne-ai frant inimile :D
    O alta femeie desteapta pierduta in mainile casniciei :D (mainile altcuiva)

  2. Arhi

    Nu poti sa te casatoresti atat de repede. In primul rand iti trebuie certificat prenuptial, care e valabil 24 de ore. second, anuntul casatoriei trebuie sa stea 10 zile la primaria oficianta. so…daca va iubiti, aveti rabdare, cum am avut si noi astialalt, practicantii de sex conjugal

Leave a Reply