Banii sunt pentru copil, tu să trăieşti cu răbdări prăjite!

ce legatura are copilul cu faptul ca masa-i mai proasta. poate copilul unei analfabete va face mult mai mult decat copilul tau. banii sunt intr-adevar pentru copil. n-are nici o legatura cu studiile tale superioare. iar legea a fost modificata pentru cei cu salarii mari nu pentru studii. ca sincer si eu am o gramada de studii, dar lucrez la stat si n-o sa-ti spun ce salar am ca o sa razi.”

sunt bani pentru cresterea copilului nu pentru a-ti plati ratele la banca

de ce una sa ii dea un lapte mai bun copilului decat una care incaseaza 6 mil. – banii primiti de la stat .si copilul nou nascut nu are nici o vina. o prostie”

Nu mă aşteptam ca legea care prevede ca viitoarele mame să beneficieze de o indemnizaţie de creştere a copilului de 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni să nasă şi reacţii negative.

Sunt de acord că nu poţi creşte un copil cu o indemnizaţie de 600 de lei la care se mai adaugă 200 de lei alocaţia copilului, dar crede-mă nu e vina mea că nu te duce capul sau că nu ai făcut sacrificii la momentul potrivit. Poate că autorităţile ar fi ridicat plafonul, dar cu atâtea pirande s-au temut să nu suprapopuleze România şi să destabilizeze bugetul de stat.

În curând o pun de-un “cochil”, dacă nu merge am auzit că beneficiez de medicamente pentru tratarea infertilităţii undeva la juma de preţ :D

Dacă aud comentarii contra legii cineva şi-o ia peste bot!

6 comments

  1. Eu, am spus că În curând (deci Încă nu s-a Întâmplat):P

    ailaic, dacă n-ai idee ce e cu indemnizaţia de creştere a copilului las-o baltă :D O să Înţelegi tu când o să rămână nevasta gravidă… cred că peste câţiva ani buni :P

Leave a Reply