Azi e ziua mea

… am primit cel mai tare cadou, dar asta-i partea a doua. Per total am avut un an de rahat cu realizări pe plan profesional.

Pentru că iubesc Taxi

79 comments

  1. InnOcente, hai sa Îţi sugerez o chestie faină.

    Încearcă să delimitezi cumva comentariile, par/impar (să aibă culori uşor diferite) sau Încearcă să pui un spaţiu Între ele. Sunt destul de greu de urmărit… aşa cum sunt acum.

  2. La Multi Ani! Sa fii iubita si sa iubesti cu cat mai multa pasiune. Sa fii sanatoasa sa-ti poti indeplinii toate dorintele si sa te umplii de cadouri, bani si sa nu uiti sa faci cinste!

  3. De ziua ta , iti doresc sa te bucuri de toate frumusetile si miracolele care te inconjoara . Viata ta sa fie atat de fericita ca si cum ar fi fost adunate in ea toate clipele frumoase din mii de vieti . Iti urez sa fii fericita, idealurile tale sa nu ramana niste idealuri, luna sa nu-ti para un simplu astru, iar stelele niste puncte luminoase pierdute printre pletele intunecate ale noptii . Tu sa le intelegi, sa intelegi durerea si bucuria oamenilor, sa intelegi ca cei care te inconjoara pot fi minunati, daca le oferi din toata inima, dragostea si intelegerea ta de muritor ! La Multi Ani !

  4. Sa cresti mare si sa-ti aduca viata alaturi de noul an o carca de realizari atat profesionale cat si personale. Si sa-ti mai aduca si multa dragoste-n inima si multa multa multa rabdare si sanatate. Ca cu astea doua..le faci pe toate :)

  5. Ar fi prea banal sa-ti zic inca un “la multi ani”… asa ca o sa-ti urez doar ca, daca exista fericire pe lumea asta, a ta sa fie toata :d

  6. La multi ani si tot ce iti doresti si sa ai parte de un an mai bun decat cel de care ai pomenit mai sus

  7. swaMp :”> oare şi la 60 de ani o să ne reproşezi că am fugit de la majoratul tău? Å¢i-am zis că eu trebuia să mă trezesc dimineaţă…

  8. oare te-au incantat mai mult 70 si ceva de la multi ani luati oarecum cu japca de la oameni carora nu le-ar fi pasat/nu ar fi stiut in mod normal de ziua ta decat 10 de la cunoscuti?

Leave a Reply