Azi e ziua mea

… am primit cel mai tare cadou, dar asta-i partea a doua. Per total am avut un an de rahat cu realizări pe plan profesional.

Pentru că iubesc Taxi

79 comments

 1. La mult ani la multi ani la muuultzi aaani!!! :d/ <:-p sa fii sanatoasa in primul rand si apoi sa ai exact ce itzi doreshti. right now u`r the (*)

 2. La multi ani cu multe bucurii si impliniri pe toate planurile! Sa ai o viata luminata si sa alegi cele mai bune unghiuri pentru a pastra amintirile!

 3. nah, ca m-am desteptat si eu! :-\” La multi ani si sa numeri pana la anul impliniri de o mie de ori cat varsta ta. :*

 4. La multi ani si sanatate fericrie si toate cele. Si fie ca “noul an” sa fie unul bun, nu de rahat cum ai zis ca a fost precedentul.<:-p

 5. “La multi ani!”, sa-ti creasca blogul si mai mare si sa fii cat mai feiricita :)>->:d< ah si sa fii sanatoasa ... si sa ai multi bani ..si..sa-ti traiasca Pisi;))

 6. multi ani sa traiesti,sa fi fericita,si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.:d/ si vezi sa nu uiti pe piticu sa-l inviti la petrecere ca a pus directare din sit-ul lui direct la tine.

 7. La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si sa pui papucelul si mai tare pe Cristi! Have a great day! @};-@};-@};-

 8. La multi ani si ar trebui sa scri mai des. Cred ca piticu moare ca nu poate sa intre pe blog. L-ai imbatat ?

 9. LA MULTI ANI!

  Acu spune-ne despre ce cadou este vorba. Sa stim si noi ce este acela tare!

Leave a Reply