celine handbags Am ieşit cam “jumulită” din iarnă, iar la uşă bate deja vara cu ale ei sandale, tricouri fără mânecă sau fuste indecente… Huh, mă consolez singură, cred că mai toate femeile au probleme În această perioadă ba cu kilogramele În pus care niciodată nu se pun uniform, ba cu pielea care şi-a pierdut din strălucire sau pur şi simplu cu lipsa chefului de viaţă. Lor li se adaugă alte multe altele dacă nu ai un stil de viaţă sănătos, iar eu, recunosc, am cam călcat pe de lături iarna asta.

Aşa că, În aşteptarea verii m-am Înarmat cu ambiţie şi cu promisiunea că voi renunţa la ispitele nocive.

1. Adio cola, bun venit apă. Gata! Cola nu mai are ce căuta pe birou, sub birou, pe lângă pat sau prin geantă. Nici nu vreau să mă gândesc cam cât zahăr am putut să Înghit odată cu băutura asta care nu face altceva decât să te deshidrateze.

2. Adio shaorma cu mulţi cartofi prăjiţi, bun venit salate cu roşii, castraveţi, ardei gras şi brânză. Recunosc că Îmi va fi cam greu, nu de alta, dar la ora 1 şi jumătate noaptea nu prea Îmi mai vine nici măcar să tai o roşie. Partea bună e că aşa voi scăpa de multe calorii care la ora aceea chiar nu-şi mai au rostul.

3. Adio epilare cu lama de ras bun venit epilator. Deja intrăm În intimităţi :P Ce să zic, cu lama nu doare, dar ţine fix 2 zile şi parcă n-aş pleca În concediu cu lama de ras după mine :))

4. Adio piele uscată, bun venit cremă super hidratantă.

5 Adio celulită, bun venit Offensive Cellulite de la Elancyl. Aici sunt pe drumul cel bun – am folosit deja un recipient şi celulita mai are puţin şi devine de domeniul trecutului. Deşi, potrivit instrucţiunilor, crema ar trebui utilizată zilnic, eu am mai sărit câteva zile şi tot eficient a fost. Efectele s-au văzut după 2 săptămâni. Acum aştept vremea de plajă să-mi scot picioarele la defilare.  Ah… şi costă puţin peste 100 de lei.

canada goose 6. Adio leneveală În pat, bun venit plimbare prin parc. Trebuie să mă Încarc şi eu cu nişte bună dispoziţie de la soare şi să scap de tenta asta alb-violet a pielii. Păcat că nu-mi pot scoate motanul la plimbare.

7. Adio colăcei pe burtică, bun venit abdomene. Abia aici Începe partea grea :)) despre care cred că ştiţi toate…

Silvia,  Liana, Andra, Sabina, Pisi , Ruxa, Miruna sunt tare curioasă care sunt armele voastre din dotare şi cum vă pregătiţi pentru vară.

Comments (5)

  1. Felicitari pentru curajul de a renunta la diversele ispite nocive in asteptarea verii! Pasiunea si ambitia ta vor fi rasplatite financiar, daca iti alegi o geanta Celine. Geanta Celine se bucura de recunoastere internationala datorita designului modern, rafinat si al materialelor de inalta calitate, care iti vor permite sa arati stralucitor chiar si in sezonul cald. Da-ti sufletul pe tine si bucura-te de stilul unic al unei genti Celine!

Leave a Reply