Combinele frigorifice ar trebui să se vândă la pachet cu un scăunel!

De ce combinele frigorifice de doi metri au congelatorul jos şi frigiderul sus? Adică trebuie să mă urc pe scăunel ca să pun oala cu ciorbă În frigider? Nota 2 pentru masculu’ care a făcut macheta!

Mi-ar plăcea un frigider albastru sau poate unul verde. Nici o şansă! În schimb unu roşu, doar frigider, nu combină, costă dublu. Aşadar mă limitez la unul gri, deşi cred că tot spiritul de turmă mă Împinge să iau această decizie.

Şi un banc inventat tot de misogini: “ştiţi de ce femeile se Îmbracă În alb la nuntă? Ca să se asorteze cu electrocasnicele pe care le primesc”.

De ce cu 50% mai scump?

Îmi trebuie un dulap cu uşi glisante. Mare şi negru. Pusesem ochii pe unul de la Ikea. Potrivit noului catalog, pe lângă cei 2500 de lei pe care Îi strânsesem, trebuie să mai pun Încă 1300 de lei ca să aduc În casă mult visatul obiect care urmează să-mi elibereze viaţa de Înghesuială. Mult visatul dulap

În altă ordine de idei, Bubunet a făcut astăzi un anişor :D

Comments (3)

 1. sorin

  Vrei si tu multe la 2 lei ridichea:)). Sa nu uitam de experienta lui Mugur care a cumparat de cateva sute de milioane si tot nu i-au dat transport, ba mai mult, trebuia sa plateasca la obiect si nu transportau obiecte casante:)

 2. A, ÎÈ›i zic eu cum sa faci frigiderul miÈ™toc. Fii antenă: Îl vopseÈ™ti sau Îi pui autocolant. Muncă migăloasă da’ merită!

 3. Mihnea

  Mai sunt si frigidere cu congelatorul pus jos, dar e mic.
  Altfel, ca bine zicea Bad Pitzi, poti pune autocolant, eventual fumuriu, ca pt geamuri de masina :)

  Insa un design de casa, facut de femei pt femei… ar fi destul de previzibil. Ar avea lucrurile dispuse pe orizontala si coloratee, dragutee :))
  NOT! :D

Leave a Reply