Eu trăiam cu impresia că femeia are doar două tipuri de orgasme. Ei bine, nu! O scriitoare de vreo 40 şi ceva de ani a publicat o carte În care descrie cu lux de amănunte fiecare dintre cele 100 de tipuri de orgasme. Cartea intitulată “Dictionarul de orgasme” are la bază surse solide: experienţa proprie, dar şi cum era de aşteptat, picanterii servite de prietenele ei la o cafea.

Deci, vorba aia “Oh, Doamne!” Mult a mai muncit muierea asta pentru a scrie această carte :)) Mă tentează să scriu şi eu o carte despre 101 orgasme, dar mai Întâi trebuie să adun material :)) Aşa că BBL :P

Comments (9)

  1. Tanti aia, la 40 de ani, s-a plictisit rau de tot daca a trebuit sa produca asa ceva.
    Si cred ca acum traieste din amintiri…:))

  2. la 40 de ani abea devii femeie in adevaratu sens orgasmic al cuv,stie ea ce stie. vreau si eu cartea sa bifez ce am avut,ce n am avut :)

  3. pricopsorin

    Cu siguranta la varsta de 40 ani mintea iti poate pleca in foarte multe colturi si poate prelua foarte multe idei numai pentru a crede ca poti fi satisfacut.
    Daca ar fi sa te iei dupa madam scriitoarea 100 orgasmne cu siguranta vei ajunge sa rupi cartea in 100 de bucati in ideea ca poate vei prinde macar vreo 3 orgasme dar precum un bun amic spunea “Este Lume necajita” tind sa ii dau dreptate.:)

Leave a Reply